Top Social

VAPIANO HELSINKI, CHECK ✓

perjantai 5. elokuuta 2016







Eilen käytiin testaamassa HELSINGIN VAPIANO - ravintola Mikonkadulta. Vapiano ravintoloiden takana on ajatus asiakkaista, joille yritys pyrkii tarjoamaan rennon ympäristön vuorovaikutukseen ja toisten ihmisten tapaamiseen. Tärkeintä on elämän laatu, ja yritys haluaakin omalta osaltaan tukea ja edistää aitojen ihmissuhteiden ylläpitämistä ja luomista.

"CHI VA PIANO, VA SANO E VA LONTANO"
“Jos sinulla on rento ote elämään, elät terveenä ja pitkään.”

Ravintola valmistaa erilaisia Italialaistyyppisiä ruokia, kuten pastaa, pitsaa ja lasagnea. Sisääntultaessa saat kassalta itsellesi oman Smart Cardin, jolla maksat ravintolan sisällä tekemäsi ruokatilaukset ja juomat. Poislähtiessä maksat ulko-ovella kortille kertyneen saldon. Sinun ei siis tarvitse huolehtia maksamisesta kesken ruokailun.

Valitsin itselleni Margarita pitsan osittain siksi, että jono pastapuolelle oli todella pitkä - kun taas pizza ja lasagne jono oli lyhempi! Mulla on yleensä vaan muutama ravintola, joiden pitsoista tykkään. En vaan yksinkertaisesti tykkää kaikenlaisesta pitsoista. Tää pitsa oli kuitenkin tosi hyvää! Pitsalla ja kokiksella jotka valitsin, oli hintaa yhteensä 13,40 euroa. Mun mielestä siis aika keskiverto hinnat. Jos lähden miettimään, minkälainen laatu ruoalla ja paikalla itsellään oli, niin puhuttiinkin mun ystävän kanssa, ettei nyt oikeastaan ollut kuitenkaan sitä "ihan kiva" paikkaa kummoisempi. Alakerran tiskit ja tilat oli katutaiteen tyylisiä ja rentoja, mutta yläkerta oli todella pelkistetty, eikä palvelu ollut ainakaan nyt ruuhka aikana kovinkaan sujuvaa ja ystävällistä. Tunnelma ravintolassa oli kiireinen ja asiakkaiden ajateltiin tietävän, miten tilaushommat siellä etenee.

Toivottavasti meillä oli vain ruuhkainen torstai -päivä kyseisessä paikassa, eikä palvelu ole aina samankaltaista. Anyway, kaiketi oli hyvää ruokaa! Lisää tällaisia paikkoja, kiitos :-)

Mitä mieltä te olette kyseisestä ravintolasta?
Onko teillä hyviä ravintolavinkkejä Tampereen / Helsingin alueelta?

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti