Top Social

YHTÄ HYMYÄ

lauantai 18. kesäkuuta 2016
Tää tyttö on yhtä hymyä! Voi tietäsittepä miten haastava mutta kiva, edellinen viikko on ollut! Facebookin puolella oonkin jo lähipiirilleni kertonut, mitä tuleva viikonloppu ja maanantai tuovat tullessaan. Taidanpa vihjata vähän, nimittäin... Eilen illalla kävin työpaikalla ihan hyväähyvyyttäni tyhjentelemässä vaippatilauslaatikoista vaipat asukkaiden kaappeihin. Siinä sivussa tietysti otin mukaani vinon pinon tyhjiä pahvilaatikoita, joita heiltä jäi nyt tarpeettomiksi. Kuten arvata saattaa, tulevaa muuttoamme varten!

Viimeiset puoltoista viikkoa mä olen koittanut tavoittaa vuokrausfirmaa vapaan vuokra-asunnon suhteen, mutta turhaan. Hiljaista on ollut, eikä useampiin sähköposteihin ja soittopyyntöihin vastattu. Meinasin heittää niin sanotusti pyyhkeen kehään ja luovuttaa, vaikka asunto vaikutti juuri siltä mitä ollaan pitkään haettu. Onneksi en heittänyt, sillä toissapäiväisen puheluni jälkeen, sain sovittua eiliselle päivälle pari asuntonäyttöä kyseiseen taloon. Ensin vähän pienempään asuntoon, jonka jälkeen muutaman neliön suurempaan, jonka pohjaratkaisu oli erilainen. Ensimmäinen asunto löi mun ajatukset aivan matalaksi, eikä se ollut yhtään sitä mitä olin kuvitellut. Iski kauhee pettymys. Tiiättekö miten todellisuus voi olla aivan toista kuin muutama räpsitty kuva internettiin?

Toiseen asuntoon sisään astuessani, huomasin heti jotain, mikä sai mut sittenkin vielä innostumaan - sillä valo! Heti eteiseen tultaessa mua tuli vastaan luonnonvalo ja se tilavuus, mikä ei edellisestä huokunut lainkaan. Asunnossa oli useampi ikkuna, vaaleat sävyt, tilaa ja kaikkea sitä mitä me haluttiin! Erityisesti kolme asiaa, joita oltiin tulevalta asunnolta toivottu toteutui. Nämä olivat tilava parveke, sauna ja vaatehuone. Voin kertoa, että parveke oli suurin, mitä oon tähän saakka kerrostalossa nähnyt. Samoin vaatehuone oli todella tilava ja siellä oli jopa oma ikkuna ulos! Ei vitsit, tää tyttö hyppii täällä innoissaan nyt tämän viikonlopun muuttolaatikoiden keskellä. Maanantaina ois siis tarkoitus muuttaa, joten enköhän mä pian pääse teille jo uuttakämppää esittelemään! Wish me luck!

SATU
2 kommenttia on "YHTÄ HYMYÄ"
  1. Ihana kuva susta, ja onnea asunnosta! :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos hirmusesti! <3 Huomenna vihdoin muutto ja pois täältä laatikoiden keskeltä!!

      Poista