Top Social

LINKITÄ BLOGISI

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Ajattelin, että koska mun blogi on ollut nyt puolisen vuotta pystyssä ja lukijoitakin on nyt alkanut kivasti pyörimään mun postausten ympärillä, niin nyt vois olla hyvä hetki toteuttaa ensimmäinen Linkitä blogisi -postaus. Mä voin käsisydämellä sanoo teille, että tää edesmennyt puolivuotta bloginpuolella on ollut ihan huippua aikaa ja aion pitää huolen, että tää touhu jatkuu. Ja lupaan, että kehitystä kaikinpuolin on luvassa. Välissä on ollut ongelmia ulkoasun kanssa, välillä tekniikan tai ohjelmien parissa, mutta nyt tää kaikki alkaa korjaantua ja on entistä helpompi ja kivempi jatkaa tätä touhua.

Kuten osa teistä lukijoista on varmasti huomannutkin, oon lähiaikoina alkanut etsiä uutta luettavaa. Jotenkin inspiraatio näin kesällä vaan kasvaa kaiken suhteen ja uudet blogit on todella lähellä mun sydäntä tällähetkellä. Rehellisesti sanottuna myös osa blogeista mistä oon aiemmin pitänyt - on muuttunut laadultaan, eikä ne enää vastaa sitä, miksi alunperin niihin tykästyin.

Jokatapauksessa tiedän sen, että siellä ruudun takana on varmasti useita blogeja, joihin en ole vielä päässyt tutustumaan.
Joten olisi ihanaa, jos linkittäisitte kommenttiboksiin bloginne ja kertoisitte lyhyesti jotain blogistanne. Valitettavaa on, että vaikka joskus olisinkin juuri teidän blogiinne eksynyt, ei mulla välttämättä ole sen osoitetta enää tallella - vaan nyt aion ottaa oikeasti tavoitteeksi päivittää myös noi mieleiset osoitteet ylös.

Elikkäs annan nyt teille aikaa parisen viikkoa, jonka jälkeen palailen asiaan. Sitten kokoan tähän liittyen oman postauksen muutamasta sellaisesta linkatusta blogista, mihin itse erityisesti tykästyin. Mutta, toivon että jokainen teistä rohkeasti linkkaa omansa, sillä kaikki on tervetullutta! Kiitos :-) <3

SATU
18 kommenttia on "LINKITÄ BLOGISI"
  1. Päiväkirja-tyyppinen lifestyle-blogi elämästä aupairina sillä välin, kun yritän pohtia mitä haluankaan tehdä "sitten isona".

    http://harharetkeilya.blogspot.fr/

    VastaaPoista
  2. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    Hyvinvointi, muoti ja lifestyle-painotteinen blogi :-) Postauksissa jaan mm. terveellisiä reseptejä, asukuvia sekä juttuja miun tyylistä, ajatuksia onnellisuudesta ja syvällistä pohdintaa sekä ihan arkisia juttujakin!

    VastaaPoista
  3. http://unelmannuppuja.blogspot.fi/

    Matkustelua, valokuvaamista, valoa, unelmia, parisuhdeajatuksia, opiskelujuttuja, syvällisempiä ajatuksia ja pinnallisempaa hömppää. 21-vuotiaan journalismin opiskelijan lifestyle-blogi, jossa keskitytään vähän kaikkeen ja toisinaan ei mihinkään. :)

    VastaaPoista
  4. https://elamaatangolla.blogspot.fi/

    Tampereella asuva psykologian opiskelija kertoilee tankotanssiharrastuksestaan :) Postailen kuitenkin myös muista aiheista, kuten valokuvauksesta, treenistä, sisustuksesta, matkustelusta ym. Kyseessä on vastikään perustettu blogi, joten kovin valtavasti sisältöä ei vielä ole, mutta koko ajan tulee lisää!

    VastaaPoista
  5. Http://rantapallo.fi/pienimaailmanvalloittaja

    26-vuotias lapin tyttönen kirjoittelee matkailublogia. Mukaan on tullut myös hieman lifestyle. Pääasiassa blogi keskittyy matkakertomuksiini, matkahaaveiluihin ja hotelliarvosteluihin.

    VastaaPoista
  6. Life à la Sara
    http://lifealasara.blogspot.fi/

    Blogia kirjoittelee intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava hyvin järjestelmällinen mutta luova 24-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

    VastaaPoista
  7. angelspullip.blogspot.fi

    Pieni pullip blogi, jossa on tarinoita ja shootteja(^^)

    VastaaPoista
  8. http://puikoltapudonnut.blogspot.fi/

    26-vuotiaan tamperelaisen blogi, jossa on matkustelua, diy-juttuja ja oikeestaan vähän laidasta laitaan kaikkea :)

    VastaaPoista
  9. Yksi pieni päiväkirja, yhden ihmisen ajatuksista, pieneltä kylältä, suuressa maailmassa.

    the reflectors dance above the crosswalk


    VastaaPoista
  10. Hei. Kiitos kun kävit blogissani :) Tervetuloa uudelleen. Blogistani löytyy elämää, vapaa-aikaa, luontoa, pihan hoitoa, nauttimista elämän pienistä hetkistä. http://hattarapuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. meeva.blogspot.fi

    Jos on sattunut osoite unohtumaan. :D En nyt tiedä pitäiskö mun tähän linkata mutta linkkaan silti! :)

    VastaaPoista
  12. http://jjjennajulia.blogspot.fi/

    Oon 24-vuotias nainen Oulusta. Kirjoitan lähinnä blogiin kuulumisia, asuja, reseptejä ja kaikenlaisesta mitä mieleen juolahtaa. Eli blogi on lifestylepainotteinen. :)

    VastaaPoista
  13. Forbidden love

    Pian 18 vuotta täyttävän elämän janoisen opiskelijan lifestyle painotteinen blogi, joka sisältää muotia ja kauneus höpötyksiä:)!

    VastaaPoista
  14. http://luminoussoul-jenna.blogspot.fi

    Kesällä Kanadaan au pairiksi suuntaavan 19-vuotiaan tytön lifestyle tyylinen blogi. :-)

    VastaaPoista
  15. Blogin kirjurina toimii 28-vuotias nainen Etelä-Pohjanmaalta. Ajan kuluessa lifestylepainotteiseksi muovautuneeseen blogiin eksyy tavallisen arjen lisäksi myös syvällisempää pohdintaa, asukuvia, höpötyksiä eläinkokeettomasta kosmetiikasta sekä sisustuksesta. Unohtamatta tietenkään niitä vaaleanpunaisia unelmia :)

    http://cliviaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Hitsi kun mulla oli mennyt tämä ihan ohi, mutta toivottavasti en ollut armottoman myöhässä :) Kirjoittelen vegaanina aika vapaata hyvinvointi - luonnonkosmetiikka- lifestyle blogia, jossa vilahtelee karvaisia lapsia ja hikisiä treenitoppeja kera kunnianhimoisten unelmien. Tervetuloa käymään osoitteessa : http://turkooseja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. http://sannilyydia.blogspot.fi/
    Tässä äskettäin päivänvalon nähnyt lifestyle/opiskelublogi, jos kiinnostaa tutustua :)

    VastaaPoista
  18. http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    25- vuotiaan neitosen aito lifestyle blogi. Mukaan mahtuu niin arjen kiemuroita, rakkautta, hömpötyksiä ja omaa tyyliä :)

    VastaaPoista