Top Social

ENSIMMÄINEN TATUOINTINI

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Vihjasinkin blogin puolella jo aiemmin että tulossa on postausta muutamasta aiheesta, joista en ennakkoon kerro. Tää on yks parhaimmista niistä. Oon ollut puhumatta tästä asiasta syystä että - halusin sen parantuvan ensin rauhassa, jolloin myös kuvat ovat parempia ja pääsen tätä kunnolla fiilistelemään! Juusolla toi ranne on jo aivan parantunut, mutta mulla iho on herkempi ja kuivempi (atooppinen ihottuma), joten vasta pikkuhiljaa alkaa iho olla parempi. Ensimmäisten kirjainten kohdalla vielä huomaa, että iho on vielä aika kuiva ja väriä saattaa vielä irrota. Ennen Turkkiin lähtöä oli ajatuksena tehdä postaus tatuointikuumeesta, mutta kaiken sen lomalle jäämisen ja pakkailun keskellä mä unohdin sen! (Nauran täällä ääneen, miten mahdollista)


No, reissun jälkeen tän postauksen tekeminen ois ollutkin jo myöhäistä, sillä olin ottanut jo ensimmäisen!  Ja uskallan sanoa, että varmasti sen merkityksellisimmän ja mulle henkilökohtaisesti tärkeimmän. Mulla on aina ollut tatuointeihin liittyen sellanen ajatusmaailma, että haluan niillä mitä itselleni otan - olevan jonkinlainen merkitys. Vaikka kuva olisi miten hieno, en halua ottaa sitä iholleni loppuiäksi ilman minkäänlaista merkitystä, tiiättekö?

Mulla on ollut päässä monenlaisia ideoita tatuointeihin elämäni aikana, mutta yhtäkään niistä en ole vielä toteuttanut, koska en ole ollut niihin täysin tyytyväinen tai en ole saanut niille painavaa merkitystä. Kun taas minulla on ollut merkitys jonka haluaisin ikuistaa, en ole saanut luotua täydellistä kuvaa siihen. Tämän tatuoinnin merkitys on minulle todella tärkeä eli parisuhde. Me otimme siis parisuhdetatuoinnit, joissa meillä on yhtenä tekstinä One love One life, joka on jaettu meidän ranteisiimme sydämen kera. Tatuointi on meille tosi merkityksellinen ja kuvastaa meidän suhdetta ja yhteensopivuuttamme. Samalla se symboloi sitä, miten parisuhteemme on vahva ja voi hyvin. Sitä miten meillä on aina toisemme tukena ja turvana, jos tarvitsemme apua.

Tämän parisuhdetatuointi postauksen lukiessaan teistä osa varmasti virnistää siellä, että noh katotaanpa mitä sitten jos eroatte. Itse yritän elämässä välttää olemaan skeptinen kaiken asian suhteen, jos joku asia tuntuu todella oikealta - en mieti, mitä jos tämä kaatuukin. Uskon siihen täysillä ja tiedän, että ilman negatiivisuutta ja skeptisuutta asiat menevät usein paremmin. Otettiin nämä tatuoinnit Alanya Ink Tattoossa, josta bloginpuolella lisää myöhemmin.
Vitsit miten kaunis tää onkaan nimenomaan tossa ranteessa, mä niin tykkään!!




Meille kihloihin meneminen tarkoittaa todella lupausta mennä naimisiin ja naimisiin mennessä täytyy olla todella varma, että hän on se oikea. Koska meillä ei oo ajatusta mennä naimisiin useampaa kertaa. Mutta, haluan myös sanoa sen, että tämä on meidän oma ajatusmalli, eikä me katsota todellakaan vinoon niitä ihmisiä, jotka menevät elämässään useamman kerran! Kaikki ilo ja onni on hyväksi, sekä jokaisella on ne omat ajatusmallit ja arvot.

Me ollaan onnellisia tällaisenaan, rakastetaan toisiamme ja tehdään yhteisiä päätöksiä, mitkä meistä hyvältä tuntuvat.
Eletään hetkessä niin, ettei myöhemmin tarvitse katua mitä jäi tekemättä.
Tehdään niitä ratkaisuja mitkä tuntuvat oikeilta, nautitaan tästä kaikesta elämän varrella.
Uskalletaan, kokeillaan ja onnistutaan.
Tämä tatuointi on siis merkityksellinen symboli - meidän vahvasta suhteestamme.

Ja sitten vapaasti ajatuksia ja kysymyksiä kommenttiboksiin!
Ois ihana kun kertoisitte, mitä mieltä olette tästä tatuoinnista? Onko teillä tatuointeja?
Entä mikä siellä oli se ensimmäinen tatuointi?

SATU
4 kommenttia on "ENSIMMÄINEN TATUOINTINI"